Dålig andedräkt

Dålig andedräkt

Studier visar att upp till 28 % av befolkningen har problem med dålig andedräkt, även kallat halitos. Dålig andedräkt kan bero på matrester, muntorrhet, hål i tänderna, inflammerat tandkött eller bakteriebeläggning i munnen. Bakterierna finns t ex i tandköttsfickor och långt bak på tungan och kan vara svåra att komma åt.

För att få bort bakterierna som orsakar dålig andedräkt kan man använda tandborste och tungskrapa. Ett munskölj som minskar mängden bakterier kan också hjälpa. Listerine® Total Care har en speciell formula som ger ett extra skydd mot dålig andedräkt – i upp till 12 timmar. Om problemen med dålig andedräkt består bör man rådfråga sin tandläkare.

Rekommenderad produkt


Office:
Johnson & Johnson Consumer Nordic
Frösundaviks allé 1, 169 50 Solna, Sweden
Denna webbplats styrs uteslutande av gällande svenska lagar och förordningar. Se vår sekretesspolicy. Användningen av denna webbplats utgör ett medgivande av tillämpningen av sådana lagar och förordningar och av vår sekretesspolicy. Din användning av informationen på denna webbplats sker på villkoren i vårt rättsliga meddelande. För information om användningen av cookies se vår cookiepolicy. 

© McNeil Sweden AB 2014. Den här webbplatsen är publicerad av McNeil Sweden AB, som ensamt har ansvaret för innehållet. Webbplatsen är avsedd för besökare från Sverige. Senast uppdaterad: November 26, 2015