Munskölj

Munskölj

Olika typer av munskölj verkar på olika sätt.

Bakteriehämmande munskölj, som Listerine®, ger dig en bättre munhygien genom att minska mängden plack i munnen. Vissa munskölj som minskar plack innehåller också fluor.
Fluorskölj skyddar tänderna mot karies genom att tillföra fluor till tandytan och därigenom stärka emaljen.

Munskölj mot dålig andedräkt innehåller ofta zink, vilket mildrar de illaluktande svavelgaser som produceras av en del bakterier i munnen.

Vissa munskölj är lämpliga för långvarigt bruk medan andra ska användas under en kortare period, t ex i samband med en operation.


Office:
Johnson & Johnson Consumer Nordic
Frösundaviks allé 1, 169 50 Solna, Sweden
Denna webbplats styrs uteslutande av gällande svenska lagar och förordningar. Se vår sekretesspolicy. Användningen av denna webbplats utgör ett medgivande av tillämpningen av sådana lagar och förordningar och av vår sekretesspolicy. Din användning av informationen på denna webbplats sker på villkoren i vårt rättsliga meddelande. För information om användningen av cookies se vår cookiepolicy. 

© McNeil Sweden AB 2014. Den här webbplatsen är publicerad av McNeil Sweden AB, som ensamt har ansvaret för innehållet. Webbplatsen är avsedd för besökare från Sverige. Senast uppdaterad: November 26, 2015