Rent mellan tänderna

Rent mellan tänderna

Det finns alltid delar av tanden som du inte kommer åt med tandborsten. Här behöver du ytterligare hjälpmedel, t ex tandtråd, tandstickor och mellanrumsborste. Med bra teknik och regelbunden användning hjälper de dig att bättre komma åt placket.

Men ofta räcker inte ens detta. Till exempel kan kindtändernas mellanrum vara väldigt svåra att rengöra. Ett bakteriehämmande munskölj som Listerine® kommer åt även svåra områden och hjälper dig uppnå bästa möjliga munhygien.

Tandtråd

Tandtråd finns i många olika varianter t. ex vaxad, ovaxad, platt, rund, med ludd och med fluor. För att göra det lättare finns det tandtråd med handtag och även färdiga set med skaft och tråd i ett.

Att använda tandtråd på rätt sätt kan vara lite krångligt. Be gärna din tandläkare visa dig hur du ska göra. Innan man lär sig kan det hända att man råkar skada tandköttet när du börjar med tandtråd.

Tandstickor

Tandstickor finns i både trä och plast. Stickor av trä kan brytas av så var försiktig när du använder dem.

Mellanrumsborste

Mellanrumsborste är ett alternativ till tandsticka och finns i flera olika varianter. Borsten ska gå att böja till en lämplig vinkel för att kunna komma åt överallt.


Office:
Johnson & Johnson Consumer Nordic
Frösundaviks allé 1, 169 50 Solna, Sweden
Denna webbplats styrs uteslutande av gällande svenska lagar och förordningar. Se vår sekretesspolicy. Användningen av denna webbplats utgör ett medgivande av tillämpningen av sådana lagar och förordningar och av vår sekretesspolicy. Din användning av informationen på denna webbplats sker på villkoren i vårt rättsliga meddelande. För information om användningen av cookies se vår cookiepolicy. 

© McNeil Sweden AB 2014. Den här webbplatsen är publicerad av McNeil Sweden AB, som ensamt har ansvaret för innehållet. Webbplatsen är avsedd för besökare från Sverige. Senast uppdaterad: November 26, 2015