JOHNSON & JOHNSON CONSUMER UPPDATERING COVID-19 & LISTERINE®

Effekterna av den globala COVID-19 pandemin är allvarliga. Vi på Johnson & Johnson Consumer uppmanar konsumenter att hålla sig uppdaterade och följa riktlinjer från World Health Organization samt riskinformation från svenska myndigheter.

Johnson & Johnson Consumer är dedikerade till att hjälpa individer och samhällen runtom i världen att hantera effekterna av COVID-19. Våra team arbetar aktivt för att fortsatt upprätthålla produktionen av konsumentprodukter med hög efterfrågan, inklusive LISTERINE® munskölj.

Eftersom COVID-19 belastar sjukvårdsresurserna globalt är det viktigare än någonsin att hjälpa människor att hålla sig friska och därmed inte i behov av att ta del av ett stressat sjukvårdssystem. Våra munskölj är högt efterfrågade då konsumenter fokuserar på sin personliga hygien. Vi prioriterar den fortsatta produktionen av produkter med hög efterfrågan, samtidigt som vi fortsatt garanterar högsta kvalitet och säkerhet.

LISTERINE® är en munskölj för dagligt bruk som är kliniskt bevisad att reducera bakterier som orsakar plack, dålig andedräkt och tandköttsinflammation. LISTERINE är inte avsett att förebygga eller behandla COVID-19. Ska endast användas enligt bruksanvisning som finns på produktetiketten. Konsumenter bör följa World Health Organization's förebyggande åtgärder såsom att tvätta händerna ofta, upprätthålla social distansering och undvika att röra sina ögon, näsa och mun.