EXKLUSIV INTERVJU: MÖT DONKEY, VÅR MÄSTARE PÅ TAND & MUN

Läs allt om Donkeys hemmarutin, livet i Sverige och hans mål att bli vår vänliga kvartershjälte.

Först av all, hur hamnade en åsna som du i Sverige?

Min familj flyttade hit för länge sen för att ta del av den friska luften, gröna naturen och det rena vattnet. Det var min familjs hälsosamma livsstil som först fick mig intresserad av munhygien.

Hur håller du dina tänder så hälsosamma?

Jag kan berätta vad jag inte gör – sluta efter tandborstning! Tandborstning når bara 25% av munnen*, så jag lägger alltid till 30 sekunders sköljning med Listerine® Total Care. Listerine® minskar 97% av bakterier som orsakar plack och dålig andedräkt, som blir kvar efter borstning. Så gör man för att ge plack kicken varje morgon och kväll!

Berätta mer om din morgonrutin?

Jag gillar att gå upp tidigt och ta en snabb galopp i skogen innan det är dags för frukost. Sen är det dags för min favoritstund på dagen, att borsta tänderna och skölja med Listerine® för att fullfölja rengöringen. Efter det – ojoj då är jag redo att köra! Dags att sprida ordet om god munhälsa.

Hur kommer det sig att du jobbar med Listerine®?

Inte för att skryta, men jag har alltid haft snygga tänder. Med en mun som är så hälsosam som min så tog det inte lång tid innan Listerine® kontaktade mig för att fråga om jag ville bli deras nya ansikte utåt.

Vad är ditt mål?

Jag är en åsna som älskar renlighet, och det finns inget mer inspirerande än glada leenden på hälsosamma munnar! Genom att lägga till Listerine® i din munvårdsrutin så hjälper du rengöra dina tänder fem gånger mer jämfört än bara tandborstning, men detta är det många som inte vet. Så, när jag ser någon som precis ska sluta rengöra munnen efter tandborstning så poppar jag upp och berättar att de inte är klara ännu! Innan jag har hjälpt världen att fullborda rengöringen med Listerine®, så har jag inte uppnått mitt mål.

Hur går det med kärlekslivet?

Haha, vilken vågad fråga! Med tänder lika vackra som mina så får man en hel del uppmärksamhet. Men just nu så är Listerine® min kärlek i livet.

Vi har funderat, hur kommer du in människors badrum?

Jag har ett sjätte sinne, jag känner på mig när någon är på väg att sluta efter tandborstningen. Då liksom vandrar jag in, även om det är enklare när det finns en åsne-lucka att slinka in genom. Alla brukar bli rätt förvånande!

Vilken är din favoritmat?

Jag älskar en portion hederlig havregrynsgröt med lite mjölk, bär och salt – precis som min mormor brukade laga den. Jag gillar att hålla det avskalat med så lite socker som möjligt. Jag gillar även att tugga på en krispig morot då och då, det är bra för käkmuskeln.

Vilka saker har du alltid i ditt badrumsskåp?

Nummer ett är min Listerine® Total Care såklart, jag måste skölja dag och natt. Jag har också min tandborste och en spegel, så jag kan spana in mina vita pärlor både när jag vaknar och när jag går och lägger mig.

Några sista kloka ord du vill dela?

Åh ja, många. Skönhet må komma inifrån, men ett leende kan vara det första du ser hos en person. Att hålla mitt leende vackert är vad som tagit mig hit där jag är idag. Så, oavsett vad livet har på lut, skölj med Listerine® för att fullborda rengöringen. Complete the clean!

*Från en studie med mätning av tändernas yta*